spatiuAcasa spatiuIstoriespatiuFotografiispatiuInchirierespatiuContact

Informatii de contact clowni. Telefoane clowni, adrese utile clowni
Ziua copilului? Petreceri pentru copii !
Un clown sau un personaj de poveste va aduce la petrecerea ta mai mult haz, voisosie si zambete pe chipurile atat ale copiilor cat si adultilor.Clown, clovn sau claun, depinde cum doriti sa ii spuneti, el va face aceleasi sturlubacii si nazbatii , jocuri si baloane, pictura pe fata astfel incat cei mici vor avea parte de cea mai frumoasa petrecere pentru copii din cate au existat!! Clownii vor fi pregatiti de petrecere chiar si din punct de vedere vestimentar, ei vor fi costumati in creatii originale care vor incanta ochii micutilor.

Oferta noastra de servicii este diversa asa ca solicita o oferta personalizata contactandu-ne la numerele noastre de telefon.

021 3201577 Petreceri copii clowni Romtelecom
0733 083 400 clowni Petreceri copii Vodafone
0754 283 883 Petreceri clowni copii Orange
0766 470 104 clowni Petreceri copii Cosmote

TARIF UNIC IN ROMANIA 110 LEI/ORA/clown. SUNATI ACUM PENTRU OFERTA 021-3201577 sau 0733 083400!

Gasiti sus in meniu link pentru fotografii cu Clownii nostri. Amuzanti, haiosi, balonari innascuti, artisti in arte plastice cu picturi pe fata de vis, clovnii firmei noastre abia asteapta sa le vedeti mutrele si sa radeti de ei!

Petrecere pentru copilul tau, petrecere copii, petreceri copii, petrecere copil, petreceri cu clowni, petreceri cu clovni, petrecere deosebita cu clovn, o adevarata super-party, pe toate le poti avea oricand! Porneste acum la distractie prin intermediul firmei nostre care iti sta la dispozitie prin personalul ei, animatori, figuranti, clowni sau actori profesionisti!! Pentru voi mutam basmele in casa d-voastra prin super-personaje de basm!

Pentru o oferta completa si personalizata la nivel profesionist cautati-ne! Prin formularul online!
Sucursale in Bucuresti si Focsani. Aria de acoperire: Ilfov (Ciorogarla, Pipera, Tunari, Bragadiru), Dambovita (Targoviste), Giurgiu, Prahova (Ploiesti, Campina, Breaza), Calarasi, Ialomita, Galati, Vrancea, Buzau (Buzau, Ramnicu Sarat), Braila.